maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tämä teksti ei kerro matematiikasta

(Pom... pom... pom... Kumipallona luokses pompin, Oskari! Käväisen ensin vain äkkiä kiipeilemässä, juoksemassa, pakkaamassa ja läpäisemässä yhden hygieniapassitestin! Sitten tulen!)

Yleensä aamun suurin ponnistus ylöspäin on nouseminen omasta sängystä, mutta tänään aamuohjelmassa oli jotain ihan toisenlaista - seinäkiipeilyä koululiikunnassa. Ajattelin että hui kauhia, jännittävää, ja niinhän se olikin, mutta oli se myös ihan hirveän hirveän kivaa! (Samoin oli muuten sulkapallo sunnuntaina samassa paikassa, kiitos Kasperi!! Piilevä urheilukeskushulluus on saattanut puhjeta.) 

Se kiipeily kylläkin teki kädet tosi kipeiksi. Aijai! Koulussa ei kynäkään meinannut pysyä hyppysissä. Tosiaan, koulu. Selainenkin. Nyt kun se on huomioitu, sen, ja inhottavan matematiikan yli voidaan kivasti hypätä. 

Kas näin!

Koulun jälkeen menin ihanaisen hippi-sielunsisko-puolimaratonkaverini Miian kanssa kevyelle lenkille. Pidimme myös torilla kesän ensimmäisen piknikin, vaikka hiiiukan viileä tuuli kävikin ja meinasin viedä kurkutkin leivän päältä mennessään. Viheliäinen tuuli. 

Seuraavaksi säntäsin hygieniapassitestiin, joka meni läpi tittidii! Vähän jännitti, koska olin luovuttanut lukemisen kanssa jo ihan kirjan alkusivuilla. Siinä materiaalissa oli jotain sellaista, etten pystynyt ottamaan sitä ollenkaan vakavissani, ja niinpä lukeminen meni vain säälittäväksi hihittelyksi. Onneksi siitä kokeesta selvisi helposti pelkällä maalaisjärjellä, niinkuin olin kuullutkin.
Tadaa, päivän viimeinen etappi takana: pakkaaminen! Lähden huomenna 11:n junalla Kouvolaan Vappugospeliin!! Pääsen näkemään ihan huippuja keikkoja ja vielä huipumpia tyyppejä. Huh, tätä on odotettu niin kauan, ja se on oikeasti huomenna, for real! Kaverit, se on huomenna. Siis. Huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti