sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mul on kaikki hyvin tänään!

Mulla on nyt tosi hyvä fiilis. Kertokoon siis postaukseni isoista ja pienistä fiiliksennostattajista. Varo, perusteluja ei juurikaan esitetty. Myöskään numerot eivät merkkaa mitään. Ne vain näyttävät kivalta kappaleen edessä. Peace.


1. Magic Bullet! Täydellinen asia. Oikeasti. Yleisesti voisaan sanoa, että lähes kaikki ostosTV:ssä myytävät huuhaavempeleet ovat ihan huijausta, mutta tämä ei tosiaankaan ole. Ah <3 Älä epäröi, osta! Ja anna myös anteeksi verbaalisesti lahjaton myyntipuheeni.
Hieno kuva Hermanni. 

2. Musiikki! Räppi, gospel, Anssi Kela, rokkipoppipompotus, Idän Ihmeet, mies ja kitara, Art of Dying, viulumusiikki, Owl City, oman saksofonin ääni, Alexey Vorobyov, MIRIAM! Biititrummutpärinät. OIKOSULKUÄÄNITEHOSTEET. Miksaaminen. 3d -äänet. Haikeat biisit, tanssimusa. Mosh. Reggae. Popgasmit. 

3. Unski, puhelimeni. En tiedä, mitä tekisin ilman sitä. En tarvitsisi tietokonetta nykyään enää mihinkään muuhun kuin blogin kirjoittamiseen (Bloggerin sovellus on ihan surkea. Älkää ikinä kokeilko. Hrr). Kännykkäni ansiosta kaikki informaatio ja kaikki ihmiset löytyvät taskuni pohjalta. Kuvainnollisesti siis. Olisi tietysti ihan kiva, jos kaikki parhaat typpit voisi sulloa taskun tai repunpohjalle ja ottaa sieltä, kun tulee ikävä, mutta toistaiseksi kännykkäni saa kelvata. Ihana Unskini.

Pikkuinen Papu. Lupaan parempia kuvia myöhemmin!
4. Pikkupikkupikkuinen tyttömäyräkoiranpentu Papu! Meille tuli siis koira viime perjantaina! Oikeesti! How sweet is that? Tuitui se on niin suloinen pikku pötkylä. Nukkuu 2/3 päivästä ja päästelee hassuja, superuhkaavia ja tietenkin äääärimmäisen vakavasti otettavia ääniä. Lisäksi sillä on koko ajan jotain suussa. Nippe ei vaan oikein näytä tykkäävän, suhtautuu hirveän nuivasti. Josta tuleekin mieleeni muuan video: 


5. Jeesus! Tadaa, tähän taitaa olla turha ees yrittää keksiä mitään sanoja. Ite en ainakaan tunne kovin montaa joka vapaaehtosesti kuollu jonkin toisen puolesta. Paras tyyppi ikinä, kannattaa tutustuu! Mä voin antaa briiffii!

6. Luomuruoka. Kasvisruoka. Liharuoka. Raakaruoka. Ruoka. Tätäkin voin lämpimästi suositella!

7. Oma sänky! Sinne pääsen tänäänkin loikkaamaan, kunhan saan nämä ilonaiheet joskus loppumaan

8. Kesäsuunitelmat! Kesätöitä, kyläilyjä, leireilyjä, Life, pyöräilyreissu Maarianhaminaan. Ei vois olla paremmin. 

9. Henkiset pikkuveljeni! Näitä ei voi vaan liikaa rakastaa/hehkuttaa. Mulle on siunattu kaksi henkistä pikkuveljeä: Oskari ja Atte. Molemmat asuvat kaukana, kaukana, kaukana, mutta olen molempien kanssa päivittäin tekemisissä. En siis ole bioligisesti sukua kummallekaan, mutta sisarussuhde molempiiin on yhtä voimakas kuin biologiseen pikkusiskooni. Molemmat antavat mulle ihan suunnatonta riemua ja iloa joka päivä, ja oon ihan käsittämättömän kiitollinen molemmista. Rakkaus näitä kahta kohtaan on ihan pohjatonta. <3

5. Kaikki, jotka jaksavat lukea blogiani! Rakastan. Teitä. Oikeesti tuun ihan mielettömän onnelliseks joka kerta kun näen, että joku on käynyt kommentoimassa mun blogia jollain tavalla tai tykkää fb-linkistä tai kehuu mun kirjotustyyliä tai sanoo että tykkää lukea tai kysyy että milloin kirjoitan uuden tekstin! Siitä on tullut mulle kuin huumetta. Saan siitä itselleni niin paljon, ja siksi tätä onkin niin kiva kirjoittaa. Kiitos sulle, joka luet tätä - sun ansiosta tämäkin postaus on syntynyt.

Rakastavin terveisin: Nöyrä ja kiitollinen bloggaajanne

7 kommenttia:

  1. Must on todella kiva lukee tätä! :) niin kiva, että vaikka ite vihaan tekstin luomista, niin on aina tätä lukiessa tullu mieleen että pitäskö munki pistää blogi pystyyn, että voin jakaa omasta elämästäni ja ajatuksistani niistä kiinnostuneille :) noh, vielä se tuntuu aika isolta kynnykseltä, mutta ehkäpä joku päivä! Tää on loistava tapa jakaa kuulumisia varsinkin niitten kanssa joita ei kovin usein nää, etäisyyksistä tai muista syistä johtuen!

    VastaaPoista
  2. Nii muuten, tilasin raakasuklaata ja siskolle lakkiaislahjaks sellasen raakasuklaan valmistuspaketin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Vähän siistiä! :)) pitäis tieki ostaa semmonen :> mut hei ooi vähän ois kiva lukee sun blogii! :) tarkottaa et sul on jo lukija vaikkei sul oo blogiakaan vielä! :D Blogikuume on vakava epidemia :))

      Poista
  3. tää postaus piristi mun eilisiltaa paljon, kiitos siitä! :3

    VastaaPoista
  4. Joo tulin kanssa ite siihen tulokseen tossa pari päivää sitten grillikauden avauksessa, että ruoka on kyllä maailman paras keksintö, jolle on uskomattomasti eri käyttötarkotuksia: elintarpeen tyydyttämisen lisäksi siitä saa nautintoa, lohtua (toivottavasti ei liikaa :P), se lievittää stressiä, sen avulla voi ilmentää luovuutta, se tutustuttaa kulttuuriin, sillä voi saada kavereita, käy seurusteluun pienessä ja isossa porukassa. Ja mikä tärkeintä: se on hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamen! :D Varsinainen oodi ruoalle, eikä turhasta! :))

      Poista