sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Uunituore aikuinen

Viime kerrasta on aikaa - on ollut kiire aikuistumisen kanssa. Nojoo, ei sentään. Totta on kuitenkin se, että ylitin eilen täysi-ikäisyyden maagisen rajan, ja niinpä voimme todeta, että tämä on ensimmäinen postaukseni, jonka kirjoitan virallisesti AIKUISENA, vaan en henkisesti... toivottavasti ainakaan!


Täysi-ikäisyys - mitkä rajattomat mahdollisuudet!

Aikuisena aion ainakin:
- Ostaa simaa
- Ostaa tähtisädetikkuja
- Luovuttaa verta (tiistaina!!!)
- Käydä rahapeliautomaattien k18 -viivan sisäpuolella
- Päästä joskus insinööriajosta läpi, vaikken tiistaina aamulla pääsisikään. Luotto ei ole oikein kohdillaan sen suhteen
...
- Ja kai se maratonkin pitäisis itten jossain väliää käydä karaamassa...

Aion kyllä edelleen istua lattialla.
Ja leikkiä dinosaurusta.
Ja väännellä naamaani aina kun näen sen jostain heijastavasta pinnasta.

Tähän sopii Papun kuva!
Torstaina puhelimestani loppui yllättäen akku, eikä varustukseeni yleensä kuulu rannekello/herätyskello/taskunauris/käkikello, joten jäin täysin pimentoon ajan kulusta. Se oli aika hassua. Tuntui jotenkin, että olisin täysin irtautunut ajasta, ja ette isitä olisi olemassa ollenkaan. Hurmiotani kuitenkin rajoitti hieman se, että olin luvannut ilmestyä kolmeksi autokoululle. Damit. Pitää joskus oikeasti jättää puhelin kotiin ja kokea uudelleen ajattomuuden tunne. 

Viimeaikoina ottamani kuvat ovat olleet kovin epäonnistuneita.
Siksi kuva söpöstä koiranpennusta on erittäin passeli. 
Paljain varpain käveleminen on käsittämättömän ihanaa. Perjantaina Turkuun lähtiessäni en jaksanut pistää jalkoja converseihin, ja päädyin sitten kulkemaan koko päivän ilman kenkiä. Taidanpa jättää ne uudet kesäkengät kokonaan ostamatta - kuka sellaisia edes tarvitsee?

Hassuin tunne on se, kun kävelet vaatekaupassa ja osut peilin eteen. Ajattelet: "Onpas kertakaikkiaan kivan näköinen tyyli, just tollasen haluaisin!, ja sitten tajuat, että tuijotat omaa kuvaasi. Joskus tarvitsee mennä vaatekuppaan vain shoppaillakseen omia vaatteitaan, jotka ovat juurikin ne parhaat vaatteet, jotka kyseisestä kaupasta saatat löytää!

HEI LAULETAAN KAIKKI EVELIINALLEKIN KUN EVELIINALLAKIN ON HUOMENNA SYNTTÄRIT!!!
Topias...

Tosiaan, en olisi voinut toivoa mahtavampaa synttäriaamua. Ps. Kananmunan keltuainen ja valkuainen eivät sekoitu keskenään ehjän munan sisällä, ravistit sitten miten paljon tahansa. Kokeiltu on. Ei toimi. 


Niin kuin lähipiirini ja varmasti vähän ulompikin piirini tietää, olen hirvittävä Euroviisufani isolla eellä (ee niin kuin Eveliina). Tänävuonna viisuviikkoni oli paras ikinä! Niin paljon ihania, mahtavia, hauskoja, rakkaita ihmisiä, niin paljon surullisensurkeita esityksiä, niin paljon herkkuja, niin paljon mielenkiintoisia keskusteluita, niin paljon viisuhuumaa! Islanti olisi ehdottomasti saanut voittaa koko kilpailun. Vain tämän kappaleen vuoksi olisin valmis aloittamaan islannin kielen opiskelun. Ihana, ihana ihana. *sydän.*

Ainiin! Juoksin tiistaina vapaaehtoisesti cooperin testin! Olin varma, että juoksisin jotain 2200m tai jotain sinnepäin, mutta kroppa päättikin yllättää ja niinpä 12 minuutin kuluttua olin ehtinyt juosta huimat 2390 metriä, eli oman henkilökohtaisen ennätykseni! Taputan! 

8 kommenttia:

  1. Hei jee en oo ainut joka kävelee mielummin ilman kenkiä jokapaikkaa :D hihi onnee viel ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paljain jaloin käveleminen on parasta!! :) kiitos!! <3

      Poista
  2. Ihana tarina ja melodia tuossa islannin laulussa. Tykkään.

    isot onnittelut sinulle Eveliina ♥

    VastaaPoista
  3. ostaa tähtisädetikkuja:'DDDD
    joo mä oon miettiny kans tota puhelimen jättämist kotiin, mut siis ei sen ajan takii vaa sen takii ku mä oon niin riippuvainen siitä:D mut ei se koskaa onnistunu tällä muistilla, koska mä tarviin sitä ain ku sovitaan kokouksist tai tarvii merkitä jotai ylös tai mul tulee muistutus!!
    oih, kesä ei ois kesä ilman paljain jaloin kävelemistä<3! ketä niit kenkii oikeest tarvii!!! se yks gospellaulaja (joku Joose..?) ku sehä on tahalleen outo ja kummallinen nii se oli kerra pienen jonain vuonna kävelly paljain jaloin vissii huhtikuusta marraskuuhun saakka? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenenkään ei ainakaan PITÄIS tarvita! :D mut hei cool! sil tais sit olla marraskuussa aikamoiset hobittijalat! :D

      Poista