sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Näin procrastinoidaan koeviikko

Blogin kirjoittaminen on kivaa. Olen yleisesti ottaen melko sangviininen ja ekstrovertti ihminen, joskus liiankin, ja niinpä mielestäni on äärimmäisen siistiä saada jakaa ajatuksiaan, kuulumisiaan ja tapaansa katsoa maailmaa. Kiitos sinulle, joka luet lörpötyksiäni! Olisi vähän tylsää höpistä yksinään ilman sinua. Kiitos.

Joku pointtikin tällä rakkaudentunnustuksella oli, mutta taisin unohtaa sen matkalla. No, rakentakaamme aasinsiltamme myöhemmin.

Eve jatkaa piirustelua. Kuvassa on rakas, reilu puolivuotias kummityttöni Viola. Piirsin tämän joulukuussa joululahjaksi, ja nyt kun katson kuvaa jälkikäteen, näen hirveästi parannettavaa (kuten aina). Yleisesti ottaen olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen tulokseen. Harjoittelua, harjoittelua!

---

Rakastan urheilua. Endorfiini on maailman paras huume, ja on siistiä huomata kehittyvänsä. En vain tajua, miksi Jumala on luonut ihmisestä niin laiskan aloittamaan. Ulos pakkaseen lähteminen tuntuu ylitsepääsemättömän inhottavalta, vaikka heti sen jälkeen kaikki on kivaa ja kaunista. Kokemuksen syvä rintaääni puhuu. 
Juoksija-Eve vajaan vuoden takaa


Abin elämä on hankalaa, etenkin jos abi ei ole kovinkaan akateemisesti harrastuneistunut. Huomenna on venäjän preli, ja lukeminen on jäänyt vähäiseksi pientä prepositiopänttäystä lukuunottamatta. Ehkäpä jätän nyt postaukseni tällaiseksi säälittäväksi nysäksi ja suuntaan hakemaan pikkusiskoani keskustasta kotiin ja sen jälkeen pistän nenän kiinni kirjaan koska Русский язык больше чем любовь. <3


2 kommenttia:

  1. ihailen
    1) sitä että joku oikeesti saa kirjoitetuksi sen venäjän XD mikä itselläni jäi tosiaan haaveeksi....
    2) sitä että juokset
    3) sitä että osaat piirtää noin mielettömän hyvin!!!! voi että

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eih, kiitos ihanasta kommentista <3 mä ihailen sun ulkonäköö, oot tosi kaunis ihminen Enni! :> ja sulonen!

      Poista